Miljøpolitik
Trans
Miljøpolitik – Se vores miljøpolitik her

Bilhuset Birkerød I/S arbejder med en unik form for online miljøledelelse, hvor alle miljøregistreringer og dokumenter vedrørende miljøledelsen registreres nemt online via vores miljøledelsesværktøj “M-navigator” leveret af Msystem (www.msystem.dk).

Udtræk af en årlig miljøredegørelse er baseret på el, vand og varmeenergiforbrug, affaldsproduktion, kemibeholdning, miljø- og energiteknisk kortlægning, miljøvurdering (MV), arbejdspladsvurdering (APV) samt mål og handlingsplaner. Trækningen af miljøregørelsen er automatiseret i så høj grad som muligt, da alle miljøregistreringer foretages løbende, mindst en gang om måneden. Miljøredegørelsen sendes til kommunale- og certificerende myndighed hvert år.

I ledelsen har vi udfra M-navigator et nøje kendskab til virksomhedens miljøpåvirkninger, og vi har mulighed for nemt at foretage justeringer i driften til gavn for miljø og arbejdsmiljø.
Udfra vores miljøpåvirkninger skitseret herover, udpeges der nemlig mindst et stort miljø- eller arbejdsmiljømål om året (for ikke at tale om de mange mindre positive følgevirkninger af det daglige arbejde med miljøledelsen.)

Miljøledelsen bedrives papirløst, udover den lovpligtige dokumentation der skal foreligge i papirform.
I arbejdet har vi lagt meget vægt på at få vores Arbejdspladsvurdering (APV) til at give et præcist billede af vores profil i forhold til arbejdsmiljølovgivningen ligesom vores Miljøvurdering giver et grundigt indblik af vores profil i forhold til miljølovgivningen. Bilhuset Birkerød er certificeret med DAF miljødiplom (Dansk Automobil Forhandlerforening), men vort værktøj understøtter både kravene EMAS og ISO14001.

Alle dokumenter i miljøledelsen er offentligt tilgængelige. Information vedr. vores miljøledelsessytem kan rekvireres.

Læs meget mere på www.msystem.dk

Kategorier: miljøpolitik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *